Què?

El Poblenou Urban District, associació sense ànim de lucre formada per professionals, empreses i organitzacions del sector creatiu i cultural del barri, organitza el Urban Creative District, un mercat creatiu de Nadal. Recordeu que en molts casos haureu de fer reserva prèvia. Aquí més info.


Què hi trobareu?

Amb l’objectiu de recuperar el moviment i l’alegria als carrers aquest mercat oferirà una programació amb activitats variades:

  • tallers creatius
  • actuacions musicals
  • propostes gastronòmiques
  • una instal·lació lumínica
  • descomptes en museus i espais culturals

Quan?

Del divendres 18 al diumenge 20 de desembre 2020. De les 11 a les 21 h


On?

Les activitats tindran lloc al llarg del carrer Pujades i en espais adjacents.


T’ho expliquem

Recorregut

El Poblenou Urban District proposa un recorregut pel districte que es vertebra en dos eixos, que es troben al carrer Pujades:

  • al número 86 (Valkiria IFF / Urban Creative Hub) hi podreu fer diferents tallers creatius i hi haurà un outlet de disseny en el que trobareu més de mil productes, com roba o accessoris, per 1 €.
  • al número 112 (Playground / Pop up B – Murals Urban) hi podreu adquirir peces de serigrafia i art urbà i també veure algunes intervencions murals en directe.
  • al número 118 (BAU / Centre universitari de disseny ) presentació audiovisual i una exposició dels projectes finals del Grau en Disseny de Moda, entre altres.
  • al número 130 (Indissoluble / expliquen històries a través dels espais) podreu ser els primers en visitar en aquest espai del Poblenou les instal·lacions de l’Espai Cràter que formarà part del nou Museu dels Volcans que s’inaugurarà a Olot el proper estiu.
  • Al mateix carrer Pujades (entre Roc Boronat i Zamora) hi podreu veure una instal·lació lumínica del dissenyador Maurici Ginés, lighting designer, fundador i director creatiu d’artec3 Studio i Summalab amb una instal·lació lumínica.

Descomptes

Ideal

Gaudireu d’un descompte del 30% per viure l’experiència immersiva ‘Barcelona Memòria Fotogràfica’ utilitzant el codi UCD30 a la compra d’entrades web i únicament a la tarifa d’adult.

TNC

El Teatre Nacional de Catalunya ofereix a tots els visitants de l’Urban Creative District un 15% de descompte per veure l’obra ‘L’Hèroe’. Només cal introduir el codi HEROESCREATIVEMARKET en la compra de l’entrada.

L’Auditori

Amb motiu de l’Urban Creative District, L’Auditori ofereix un 20% de descompte per al concert ‘El Motiu de la Destinació’, de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya dels dies 19 i 20 de desembre. Per fer vàlida aquesta oferta de l’Urban Creative District, cal seleccionar el descompte POBLENOU i validar-lo amb el codi AL245.
Dissabte a les 19h i diumenge 11h.

Museu de la Música

El Museu de la Música oferirà entrada gratuïta a tots aquells que, en accedir, diguin que vénen de l’Urban Creative District. Aquesta és una ocasió excepcional per visitar tant l’exposició permanent, com les dues temporals. Divendres de 10h a 18h. Dissabte i diumenge de 10h a 19h.

Museu del Disseny

Visita a les exposicions permanents del Museu del Disseny amb entrada gratuïta.

Sala Beckett

Submergiu-vos en aquest espai d’exhibició, creació, formació i experimentació teatral. Durant els dies de l’Urban Creative District, la Sala Beckett durà a terme una intensa activitat de producció i programació d’espectacles, conferències i altres activitats.

Més informació del Nadal 2020