gegants barceloneta

Què?

Els Gegants de la Barceloneta es preparen per celebrar la seva diada anual. Després de la suspensió de la festa l’any passat, dissabte 22 de maig tornen amb més forces organitzant una de les primeres trobades geganteres del 2021. L’escenari de la jornada serà el Moll de la Barceloneta, on hi tindrà lloc l’exposició de gegants, bèsties i nans de diversos barris de la ciutat i, fins i tot, de fora.


Quan?

Dissabte 22 de maig del 2021 | De 16.30 a 19 h


On?

Moll de la Barceloneta (Port Vell)


Com?

Sense reserva d’entrada però amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat com l’obligatorietat de l’ús de mascareta.


Què hi trobareu

17.15 h: s’obrirà l’exposició dels gegants de la Barceloneta, acompanyats de bèsties, gegants i gegantons d’altres barris de la ciutat.

19 h: fi d’acte amb una petita ballada de tots els participants. La tarda serà amenitzada pel grup de gralleres Les Antines.

Els participants: el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, la Víbria de Barcelona, l’Arpella del Barri Gòtic, l’Àliga petita de Barcelona, els gegants del Raval, els gegants de Sant Jaume, el Dofí del Casc Antic, el gegantet Tinet el graller, el falcó Niku dels Falcons de Barcelona, els gegants petits de Sant Pere de les Puel·les, els nans i el gegantó Quimet del Poble-sec, el gegantet NinOt de l’Esquerra de l’Eixample i els gegants de l’Institut Pere Mata de Reus, convidats per les figures del barri: el nan General Lagarto, els gegantons Ganxut, Ramonet i Miquelet, els gegants de la Barceloneta i la Tarasca de Barcelona.