gegants barceloneta

Els Gegants de la Barceloneta es preparen per celebrar la seva diada anual. I aquest any finalment recuperant la normalitat, després de les edicions anteriors marcades per la pandèmia. L’escenari de la jornada serà el Moll de la Barceloneta, on hi tindrà lloc la plantada de gegants de diversos barris de la ciutat.


Quan?

Dissabte 21 de maig del 2022 | A partir de les 17 h


On?

Moll de la Barceloneta (Port Vell)


Programa

  • 17.30 h: concert a càrrec de les gralleres Les Antines (17.30 h).
  • 18 h: Cercavila pel passeig de Joan de Borbó, el carrer de la Maquinista, del Baluard i la plaça del Poeta Boscà |
    Diada castellera en el marc de les Festes de Primavera del barri, amb els Castellers de Barcelona i la colla Joves Xiquets de Valls.
  • 18.30 h: lluïment de les colles participants i dels Falcons de Barcelona.
  • 19 h: la cercavila continuarà pel carrer de l’Almirant Xurruca, de Pepe Rubianes, el passeig de Joan de Borbó, el carrer de l’Escar i el Moll de Pescadors.


Participants: els gegants infantils del Pi, en Perot lo lladre del Pi, els gegants petits del Pi, els gegants del Raval, els gegants del Casc Antic, els gegants de Sant Jaume, el Rei de la Màgia del carrer de la Princesa, els gegants del Poble-sec, el gegantet NinOt de l’Esquerra de l’Eixample, l’Ocellaire de l’Eixample i els Falcons de Barcelona, convidats per les figures del barri: el nan General Lagarto, els gegantons Ganxut, Ramonet i Miquelet, els gegantets Peret i Carmeta, i els gegants de la Barceloneta.