El Sónar+D s’escampa per alguns espais de la ciutat i arriba, entre d’altres, al pavelló Mies van der Rohe. Aquest any al SonarMies acollirà la intervenció sonora anual que en aquesta edició disposarà de ‘Dazwischen’, una performance de l’artista colombiana Lucrecia Dalt.

Una recerca a tots nivells: sonora, arquitectònica i estètica del pavelló Mies van der Rohe, a través de la qual l’artista reprèn idees de l’arquitecte que van estar presents durant les construcció de l’edifici.

Les visites es faran de dijous, 18, a diumenge, 21, a les 22.30 i seran gratuïtes pels qui siguin socis de la Fundació o per aquells qui tinguin qualsevol entrada del Sónar i 5 € per l’entrada estàndard.

El Sónar+D es consolida cada any que passa com a congrés internacional de la creativitat. Una creativitat que modifica la manera d’entendre el nostre present i imagina nous futurs, en col·laboració amb investigadors, innovadors i líders econòmics que, des de fa sis anys, reuneix a Barcelona destacades personalitats de la creació per participar en el certamen.