Proposta per a tots aquells que us interesseu pels espais emblemàtics de la ciutat, emblemàtics per centenaris, com els comerços que persisteixen al pas del temps i lluiten (molt) per preservar la seva essència a Ciutat Vella.

Els pròxims 29 i 30 de març, en els marc de la Setmana del Comerç, Barna Centre i Amics de la Rambla organitzen una ruta per descobrir i conèixer aquests comerços centenaris, amb l’historiador Rafa Burgos. A la ruta descobrireu anècdotes i històries que han tingut com a escenari alguna d’aquestes botigues. De rerefons, a banda d’obrir-se als ciutadans, hi ha l’ànim de reivindicar i defensar aquests establiments.

La ruta

El recorregut -que dura entre una hora i mitja i dues- comença a la plaça de Sant Jaume i visita espais com ara la pastisseria La Colmena, el Rei de la Màgia, la Cereria Subirà, El Ingenio, el Cafè de l’Òpera, la camiseria Xancó o la botiga de música Casa Beethoven, i no s’oblida de la importància del carrer de Ferran i de la Rambla en la història dels eixos comercials de la ciutat.

Els horaris 

Divendres, 29 de març: a les 18 h

Dissabte, 30 de març: a les 11 i a les 18 h

Punt de trobada: Plaça Sant Jaume (davant de l’Ajuntament)

Com inscriure’s

Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta, trucant de dilluns a divendres (de 9 a 14 h i de 16 a 18 h) al telèfon: 93 317 29 40