projeccions setmana aruitectura sao maig 2021

MITO projecta els lemes i missatges generats durant la pandèmia a les façanes d’edificis simbòlics de la ciutat. Una iniciativa de la Setmana de l’Arquitectura que se celebra del 6 al 16 de maig.

La proposta artística d’Irrealitat Augmentada va néixer l’abril del 2020, durant el confinament domiciliari, després de fer una enquesta sobre com la pandemia afecta la visió i la vivència de la realitat de tothom i com una sensació d’irrealitat s’instal·la al nostre dia a dia.


Projeccions

  • Dilluns 10 de maig, Pavelló de la República, 22 h
MITO PAVELLO REPUBLICA (1)
Projecció al Pavelló de la República
  • Dimecres 12 de maig, Hospital de Sant Pau (Recinte Modernista), 21 h
  • Dijous 13 de maig, MACBA, 21 h
  • Divendres 14 de maig, Pavelló Mies van der Rohe, 21 h
  • Dissabte 15 de maig , Edifici COAC, 21 h

Art públic en temps de pandèmia

La instal·lació arriba a Barcelona després d’un any d’entrevistes i enquestes a ciutadans en els cinc continents i projeccions a l’espai públic de més de 30 ciutats com ara: Brussel·les, Nova York, Bogotà, San Francisco, Cúcuta (Colòmbia), Hannover, Lió, Sidney, Santa Rosa (l’Argentina), Miami, Luanda, Castelló de la Plana, Sao Paulo, Takhli (Tailàndia), Santiago de Xile, Madrid, Londres

Es tracta d’un projecte d’art en espais públics en temps de confinament. A partir de les respostes de l’enquesta es van generar lemes que s’han projectat sobre façanes d’edificis d’arreu del món: Irrealitat Augmentada, Vida-Ficció, Miratge Lúcid, Imperi Líquid, Snacks & Doctrina, Hackers & Cossos, Misteri Diàfan, entre d’altres.