Us agraden els productes ben fets i de qualitat? Al Palo Alto Market es donen cita aquest tipus de propostes, vinculades al disseny i a la creativitat.

Artesans, dissenyadors, molts d’ells emprenedors que mostren la seva feina en un entorn incomparable com és aquesta antiga fàbrica del Poblenou.

En aquesta pròxima edició, anomenada Power of WomanPalo Alto Market vol donar visibilitat a totes aquelles creadores apassionades que amb el seu treball ens descobreixen una mirada diferent. Una edició que potencia i valora el talent creatiu de les dones en diverses disciplines com la música, el disseny, la gastronomia i l’artesania contemporània amb grans propostes artístiques.

En cada edició, Palo Alto Market col·labora amb alguna causa. L’edició Power of Woman donarà suport a Yamuna, una ONG que opera a Madagascar a partir d’una cooperativa de dones amb l’objectiu d’ajudar-les a trencar amb el cercle de pobresa del que provenen.

Des que es va crear, l’any 2014, Palo Alto Market representa un concepte de qualitat i al mateix temps de carrer, adaptat a l’entorn urbà de Barcelona. Un espai on es barreja innovació, artesania amb bona música i gastronomia. No es pot demanar més!

Consulteu aquí per saber les novetats de cada edició.