opera i picnic poble espanyol

Arriba el cicle d’òpera d’estiu al Poble Espanyol P!Òpera. Els divendres d’aquest estiu són territori de la lírica per primer cop en aquest espai de Montjuïc. Podràs gaudir d’òpera clàssica a l’aire lliure, amb la possibilitat de gaudir de l’espectacle sobre la gespa! A més, abans o després de la cita, podràs degustar un sopar en format pícnic basat en productes de proximitat.

P!Òpera és un nou cicle on escoltaràs els temes més famosos del gènere a càrrec de cantants professionals de la Petita Companyia Lírica de Barcelona i amb l’acompanyament de piano de cua en directe. I no us perdeu l’espai Village del Poble, que obrirà a les 19 h perque puguis gaudir de l’entorn mentre esperes el concert. P! Òpera tindrà lloc les nits dels divendres d’estiu a Barcelona! Recomenat per a joves i adults.


Quan?

Tots els divendres, del 29 de juliol al 2 de setembre 2022.


Horaris

  • 19 h: obertura de portes espai Village
  • 21 h: inici espectacle

On?

Poble Espanyol (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13)


Preus

Entrada espectacle (anticipada): 25 €
Entrada espectacle + sopar pícnic (anticipada): 45 €


Programa

  • Divendres, 29 de juliol: P!Òpera – Greatest hits. Els fragments més coneguts del gènere líric amb la possibilitat de sopar de pícnic!
  • Divendres 5 d’agost: P!Òpera – Una nit amb Rossini, Bizet i Verdi. Els fragments més coneguts de Rossini, Bizet i Verdi amb la possibilitat de sopar de pícnic!
  • Divendres 12 d’agost: P!Òpera – Una nit amb Mozart, Donizetti i Puccini. Els fragments més coneguts de Mozart, Donizetti i Puccini amb la possibilitat de sopar de pícnic!
  • Divendres 19 d’agost: P!Òpera – Greatest hits. Els fragments més coneguts del gènere líric amb la possibilitat de sopar de pícnic!
  • Divendres 26 d’agost: P!Òpera – Una nit amb Rossini, Bizet i Verdi. Els fragments més coneguts de Rossini, Bizet amb la possibilitat de sopar de pícnic!
  • Divendres 2 de setembre: P!Òpera – Una nit amb Mozart, Donizetti i Puccini. Els fragments més coneguts de Mozart, Donizetti i Puccini amb la possibilitat de sopar de pícnic!