Què?

Dissabte, 1 de febrer del 2020, té lloc la segona edició de l’Open Club Day, dia en què sales de concerts de tot Europa obren les portes per mostrar tot allò que es fa a l’interior de les sales i que normalment no es veu. Participen en més de 105 sales de concerts de més de 15 països europeus diferents. Les sales de concerts han creat lliurement el seu propi Open Club Day a través de l’organització de diferents activitats. L’edició Europea de l’Open Club Day rep el suport de la Comissió Europea.

On?

  • Sala Apolo (carrer Nou de la Rambla, 113)

Per a aquesta nova edició, la sala proposa l’activitat Apolo, la cara B: una visita guiada per la sala on el visitant podrà conèixer les curiositats històriques de l’Apolo ―des que fou un parc d’atraccions als anys 30 fins que clubs com el Nitsa van posar el seu segell als 90―, així com els seus mecanismes interns i les seves connexions amb el circuit musical internacional. S’organitzen diferents visites d’uns 45 minuts, per les quals cal inscripció prèvia.

Resultat d'imatges de open club day 2020

  • Freedonia (carrer de la Lleialtat, 6,)

Freedonia obrirà les portes per donar a conèixer al públic general què és el que succeeix de portes endins hores abans de la celebració dels concerts i espectacles en viu. En aquesta ocasió, s’obriran les portes a les 19 h durant les proves de so dels concerts de les bandes Se Llama Robert Paulson i Bridge for Animals, que actuaran a les 21 h.