Un estiu més el CaixaForum s’omple de propostes de poesia, música, arts escèniques i cinema. Tornen les Nits d’Estiu al CaixaForum per oferir al públic experiències culturals de petit format.

Cada dimecres entre el 12 de juliol i el 9 d’agost, hi haurà nits temàtiques per a tots els públics. Aquí, tota la informació. Ah!, i no et perdis l’Estiu en Família (dimarts i caps de setmana).


Quan?

Del 12 de juliol al 9 d’agost del 2023. Preu: 9 €


On?

CaixaForum (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)


Horari

De 20 a 23 h


Nits d’Estiu al CaixaForum 2023

Dimecres 19 de juliol: Nit de ritme

Pots triar entre ballar, escoltar i reconnectar amb la pulsió més ancestral, fer sonar instruments o descobrir les possibilitats que té el propi cos com a instrument de percussió. Percussions d’arreu del món, batecs que ressonen per dins i per fora.

Dimecres 26 de juliol: Nit d’humor

El bon humor és el protagonista d’aquesta nit gràcies als artistes més irreverents, els seus monòlegs enginyosos i aparicions improvisades. Així doncs, a riure al CaixaForum.

Dimecres 2 d’agost: Nit del moviment

Per aquesta data s’han seleccionat un conjunt de propostes energètiques i molt variades que van des de la dansa contemporània fins al flamenc, el haka australià o la improvisació. Una celebració de la dansa com a forma d’art universal que ens connecta i enriqueix la manera que tenim de veure el món.

Dimecres 9 d’agost: Nit de complicitat

S’han creat espais en què els creadors dialoguin entre ells a través del seu art, s’hi connectin disciplines que no sempre van junts i s’hi propiciïn trobades entre artistes i públic.