Museu Picasso: darrer cap de setmana de mes

L’últim cap de setmana de mes el Museu Picasso ofereix activitats familiars. Consulteu-les!

Cosmocaixa: cada cap de setmana

Tallers, espectacles, visites guiades….tot per a una increïble jornada on la ciència, la creativitat i les famílies són les protagonistes. Consulteu les activitats que es fan els caps de setmana!

Museu d’Història de Catalunya: cada dissabte, a les 11 h

El museu proposa tota una sèrie d’activitats familiars cada dissabte a les 11 del matí: ‘Un dia a l’època medieval’ (23 desembre), ‘Estampem una indiana’ (30 desembre), ‘Entramats industrials’ (7 desembre), Tallers de jocs de la història (14 desembre), ‘Contes d’hivern'(21 desembre)

Museu Marítim: tots els cap de setmana

El Marítim ofereix activitats familiars els caps de setmana:  exploradors de galeres, una proposta per descobrir com era la vida en aquestes embarcacions, es fan rutes per mar, visites comentades al planetari, explicacions sobre la feina dels mariners, i moltes més activitats que trobareu en aquest centre per a tota la família.

El MACBA: tots els caps de setmana

Buscar una forma, un moviment, un so i, en el camí d’aquesta cerca, perdre’s i deixar-se endur per la intuïció. Les màquines es mouen amb dificultat en l’espai sense destí aparent. Pot una màquina ser una obra d’art? I pot crear una obra? Un taller interessant que se suma a totes les activitats del cap de setmana (2€-3€)

Resultat d'imatges de alliberar les maquines macba

CaixaForum: tots els caps de setmana

El museu de Montjuïc proposa activitats de tots tipus a tota la família, des de tallers, espectacle passant per un cicle de cinema infantil. Tots els caps de setmana (Per a tota la família / 2 €)

Museu del Disseny: tots els caps de setmana

El Museu del Disseny organitza tallers creatius al voltant del disseny per compartir en família!

El Born CCM: tots els cap de setmana

El Bornet és la programació infantil i familiar d’El Born CCM. Els caps de setmana ofereixen visites guiades per a tota la família i un munt d’activitats!

Museu Egipci

El Museu Egipci de Barcelona ofereix, el segon i el quart dissabte de cada mes, diverses activitats adreçades a descobrir alguns dels misteris de l’Egipte dels faraons. Mòmies, sarcòfags i altres secrets dels antics egipcis. Adreçat a nens i nenes de sis a 12 anys. Aquesta activitat és exclusivament per als nens, els adults no acompanyen els participants durant el decurs de l’activitat.

El niu de ciència

Si teniu petits fins a 6 anys us recomanem visitar El Niu de Ciència del Museu de Ciències Naturals, que es troba situat al costat mateix del vestíbul del museu. L’espai ve a ser un racó de naturalesa equipat amb lupes, lupes binoculars, biblioteca i tots els elements naturals que es puguin imaginar perquè nens i nenes facin les seves descobertes. Els menors no paguen entrada.