El Minimúsica, un festival pensat originalment per als més menuts, atrau cada vegada un públic més ampli. El principal reclam són les actuacions musicals, que estan pensades per a grans i petits. I és que, tot i que la trobada té en compte les preferències musicals del més menuts, també vol ser l’espai ideal per anar a passar una dia en família, on poder gaudir d’una estona a l’aire lliure amb la música com a protagonista. Una gran zona de pícnic i un espai de furgoteques faciliten que els visitants no s’hagin de preocupar pels àpats durant el festival.

Mishima un cap de cartell que atrau a tota la família

El recinte del Poble Espanyol ha estat l’escenari de l’edició d’enguany. A banda d’un cartell de luxe amb Mishima, Maika MakovskiReggae per Xics, Azucarillo Kings i Las Auténticas com a principals reclams, s’han preparat diverses activitats perquè els nens de fins a 12 anys puguin experimentar amb la música. L’espectacle familiar ‘Tinc un paper’ protagonitzat per Marc Parrot & Eva Armisén és una de les novetats. Un xou de música i pintura que ha copsat l’atenció dels més petits.

La roller disco, situada a la zona de la carpa, i els tallers per a construir el seu propi instrument de cartró han estat algunes de les activitats més destacades.

Amb la celebració d’aquesta setena edició, el Minimúsica s’ha consolidat com una proposta cultural única a la ciutat i un gran reclam per part de les famílies. La seva directora, Núria Muntaner, explica, però, que la idea és seguir creixent. “Intentar que cada any vingui més gent i poder créixer en un espai com el Poble Espanyol, en el què tots ens sentim molt còmodes i en el que hi ha molt espai encara per aprofitar”, assegura.