liber 2022

La Fira Internacional del Llibre, Liber, celebra la seva 40a edició com a cita professional per impulsar internacionalment la indústria editorial en l’àmbit estatal.

La cita, en la qual hi participaran 350 expositors, busca afavorir les oportunitats comercials, les trobades de negoci i el coneixement del sector del llibre per dinamitzar el mercat editorial i impulsar les vendes, especialment a l’exterior. Colòmbia serà protagonista de Liber 2022, com a país convidat d’honor.


Quan?

Del 5 al 7 d’octubre 2022


Horaris

  • De dimarts a dijous: de 10 a 19 h
  • Divendres: de 10 a 15 h

On

Recinte Gran Via, Pavelló 1 de la Fira


Què hi trobareu

  • A la zona dels stands, els diferents editorials participants presentaran al públic professional el seu catàleg de novetats i fons bibliogràfics. L’organització preveu l’assistència de més de 7.000 professionals.
  • Juntament a la seva oferta comercial, Liber compta amb un programa de jornades i activitats de caràcter professional i cultural amb experts i personalitats del món del llibre
  • La tradicional Festa Liber, que segueix a la inauguració de l’esdeveniment, serà el moment central de la celebració del 40 aniversari. Dimarts 4 d’octubre (20 h). Pavelló 1 del Recinte Gran Via de Fira de Barcelona
  • Una altra de les cites del certamen és la cerimònia de lliurament dels Premis Liber 2022 a persones i institucions vinculades al sector del llibre. Un dels Premis Liber 2022 ha estat a la millor adaptació audiovisual d’una obra literaria al llargmetratge “Pan de limón con semillas de amapola”, del director Benito Zambrano (Filmax), basada en l’obra de l’escriptora catalana Cristina Campos. Dijous 6 d’octubre (20 h). Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Liber 22 | Feria Internacional del Libro