Arriba per tercer any consecutiu el Jazz & Food, l’aperitiu del del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Se celebra aquest dissabte al Moll de la Fusta i s’han organitzat activitats des de les 12 h fins a la nit. Hi ha previstes 12 hores de música de diferents estils amb grups com Son de la Rambla i Itaca Band, entre d’altres.

Un dels eixos principals d’aquesta festa és la solidaritat. L’edició d’aquest any està dedicada a celebrar el centenari de Save the Children. És una entitat que treballa per protegir els nens i nenes de la violència i que impulsen diversos projectes per eradicar la pobresa infantil. Han organitzat tallers durant tot el matí i un espectacle amb la companyia Roger Canals. Els assistents també poden col·laborar econòmicament amb l’entitat.

  • 12: Minimúsica. Tallers per a nens
  • 12.30 h: concert centenari Save the Children, amb cia. Roger Canals
  • 14.15 h: Son de la Rambla
  • 16.15: Carosones
  • 18.15: The Secret Investments
  • 20:15: Koko Davis&The Tonics
  • 22.15: Itaca Band

A més de les activitats, també i haurà una secció gastronòmica. Es podran tastar cuines d’arreu del món, des de l’Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant pels gustos de casa nostra, els gelats i les postres amb més de 30 furgoteques.

Furgoteca

Una edició plena de caps de cartell

El Jazz&Food dona el tret de sortida al Voll-Damm Barcelona Jazz Festival, que augura una de les edicions més potents en anys.  La programació d’aquest 2019 serà una de les més riques en l’ambit artístic en molt temps. Encapçalaran la llista artistes com Herbie Hancock, Djavan o Wynton Marsalis, una de les grans apostes musicals que tancarà el festival el pròxim 28 de febrer al Palau de la Música.

Un dels altres noms que ressonen és Andrea Motis qui obrirà el programa del festival amb el seu nou espectacle ‘Guitar storm’, el proper 19 d’octubre.