Què?

El Festigàbal es el festival que es fa coincidint amb les Festes de Gràcia, i que organitza la sala Heliogàbal. Aquest any, però, degut a l’actual crisi sanitària es farà en unes altres dates, del 6 al 8 d’agost i en horari de tarda-vespre i fins les 23 h. L’escenari, la plaça de la Sedeta, allà on hi ha el centre cívic (Sicília, 321). En aquesta edició es farà durant tres dies (un més) per la suma en un mateix espai del mateix Festigàbal i de l’Error! Fest que en els últims anys s’havia fet a la plaça Rovira. Hi haurà aforament limitat i les entrades seran anticipades.

Qui?

Els cap de cartell seran: Nico Roig i Hidrogenesse

Nico Roig: cantant i music barceloní. (al programa del Grec 2020). Últim treball: ‘Yo siempre sueño que sí’ (2020). Forma part del que s’ha anomenat escena generacional del pop metafísic. Mira l’entrevista que li va fer l’Àrtic fa uns anys!

Hidrogenesse: un grup català de pop electrònic format per Carlos Ballesteros (cantant) i Genís Segarra (sintetitzadors). (han passat aquest juliol per Sala BCN, al Castell de Montjuïc). Últim treball: ‘¿De qué se ríen los españoles?’. Mira l’entrevista que els va fer l’Àrtic!