festa primavera barceloneta

La Barceloneta celebra les Festes de Primavera, que tornen plenes d’activitats per a totes les edats i per a tots els públics del 20 d’abril al 29 de maig. Música, dansa, teatre, tallers, contes, xerrades, poesia i molt més. Gairebé mig centenar d’actes s’oferiran a diversos espais del barri durant més d’un mes.


Quan?

Del 20 d’abril al 29 de maig del 2022


On?

En diversos espais de la Barceloneta, com ara el Centre Cívic de la Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat i la del Poeta Boscà, entre d’altres.


Programa (resum)

Divendres, 22 d’abril:

A partir de les 11 h, Rua de poetes de la Barceloneta amb una cercavila dels capgrossos Joan i Felícia acompanyats de batucada. També hi haurà lectures i música en directe pels carrers de la Barceloneta. Durant tot el matí de divendres a la plaça de Charles Darwin, hi trobareu Sant Jordi a la mar!, una parada de llibres per anar escalfant motors de cara a la diada de Sant Jordi.

Dijous 28 d’abril:

A partir de les 18 h al Centre Cívic Barceloneta se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa i els alumnes de 4t de les escoles Alexandre Galí i Mediterrània presentaran el videoclip que han dissenyat dins el projecte de Dansa escoles amb l’Associació Median T la Danza.

Dissabte 7 de maig:

Sortint a les 9.30 h des del Parc de la Barceloneta, es farà la 4a Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva en el marc del projecte comunitari EntreNosaltres, de reflexió sobre consums i addiccions, i promoció del lleure. I el mateix dissabte durant tot el matí, a la plaça del Poeta Boscà, hi haurà la Matinal de Primavera, Vine a la Repla! amb tallers, mostres, jocs infantils i familiars, actuacions musicals i la participació dels Gegantons i Gegants de la Barceloneta.

Dissabte 21 de maig

El moll de la Barceloneta, la plaça del Poeta Boscà i els carrers del barri seran l’escenari a partir de les 17h de la Trobada de Gegants de la Barceloneta – Port Vell, que aquest any a arriba a la 30a edició.

Tota la programació en PDF