• Tren de l’Oreneta pel Halloween 2018
  Nits de Halloween: 31 d’octubre, 18 i 22 h (3 €) i Dia de Halloween: 28 d’octubre i 1 de novembre, 10.30 i 13.30 h (2 €)

Veniu al trenet del Parc de l’Oreneta per passar el dia o la nit més “Halloween” possible.

 • Castanyada i contacontes, a la llibreria La Petita al Poblenou
  Dimecres, 31, 18 h (gratuït)

Castanyada a la llibreria La Petita amb rondallaires, jocs, manualitats i música.

 • Pànic al Parc per a Famílies, al CC Parc Sandaru
  Dimecres, 31 d’ octubre, 17.30 h (gratuït)

Pànic al Parc per a Famílies és un espai amb jocs, tallers i activitats per als més petits inspirats en el Halloween, al Centre Cívic Parc Sandaru (carrer de Buenaventura Muñoz, 21). Podeu venir disfressats perquè hi haurà festa! Per als joves i adults, tornarem a tenir el túnel del terror. A partir de les 20 h començarà la part més terrorífica.

 • Castanyada mexicana, a la plaça, CC el Sortidor
  Dimarts, 30 d’octubre, 17.30 (gratuït)

La Castanyada és una festa tradicional catalana que se celebra al voltant del dia de Tots Sants per recordar els avantpassats. Per a Mèxic és la celebració del Dia dels Morts, la festa se centra en la reunió de la família i amics per pregar i recordar les persones estimades que han mort i donar suport en el viatge espiritual.

Aquest any el Centre Cívic el Sortidor vol apropar la festa del Dia dels Morts al barri per poder conèixer i compartir les dues tradicions. Participar en els tallers que han organitzat: decora calaveres de galeta, fes-te una pinyata, -pinta’t la cara com una catrina, bombons de castanyes i moniato.

 • Halloween en L’Aquàrium de Barcelona
  1, 3 i 4 de novembre de 2018, 12 h i 18 h (2 sessions de 45 minuts)

Com cada any el fons marí es vesteix de terror. Teranyines, fantasmes, bruixes, esquelets, i altres ompliran L’Aquàrium de Barcelona per Halloween. Atreveix-te a passejar per les profunditats i alerta, que entre els aquaris s’hi amaguen personatges terrorífics que et deixaran sense alè!