Una gran festa pels 70 anys del museu

Atenció, el Museu Frederic Marès celebra el 70 aniversari i, coincidint amb aquest fet, us vol convidar diumenge, 17 de març, a La Festa de la Primavera. Una activitat que aprofitarà el museu per obrir-se al barri.

Programa:

  • 11 h: cercavila pels carrers del barri Gòtic amb Gegants de Sant Roc de la plaça Nova, Àliga de la Ciutat i grallers La Pessigolla
  • 12 h: concert al pati del Museu amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials (concert gratuït però amb aforament limitat)
  • d’11 a 20 h: jornada de portes obertes al Museu Frederic Marès

Coincidint amb la celebració, es podrà contemplar, de manera excepcional, al mateix pati del Museu, l’escultura en bronze ‘Nu ajagut (Plenitud, Primavera)’, realitzada per l’escultor Frederic Marès cap al 1936.

Més activitats per celebrar els 70 del Marès

Què trobareu al Museu Frederic Marès?

El Museu Frederic Marès és un museu que conserva les col·leccions que va reunir el seu fundador, l’escultor Frederic Marès (1893-1991), i que mitjançant la seva donació van passar a formar part del patrimoni de la ciutat de Barcelona l’any 1946. Dos anys més tard, es va inaugurar aquest museu, situat en una part de l’antic Palau Reial dels comtes de Barcelona, al cor del barri Gòtic.

Hi trobareu, doncs, una col·lecció d’escultures important i també desenes de milers d’objectes que formen una gran col·lecció de col·leccions i que documenten unes formes de vida i costums del passat, fonamentalment del segle XIX.