Dissabte, 14 de juliol

El Raval s’engalana per celebrar la seva festa major, amb desenes d’activitats musicals, gastronòmiques, esportives, educatives i de cultura popular. Una festa que té en la rambla del Raval un dels escenaris més concorreguts, amb actuacions musicals de tota mena, però que també aprofita la festa per recuperar la memòria popular de barri, com ara la iniciativa del fotògraf Jordi Puig que buscarà veïns i comerciants per fer sessions de fotos del projecte #RavalKm02018.

També al matí, a la cruïlla dels carrers Riereta amb Sant Martí i als  mòduls Kn60Lab s’hi faran activitats per celebrar la recuperació d’espais com l’antiga fàbrica de Can 60, amb visites guiades a la fàbrica, col·loquis, exposicions i concerts.

Tot el dissabte també trobareu ambient de barri a la la plaça de Folch i Torres, amb jocs d’aigua al matí per als infants i vermut i sopar popular.

Diumenge, 15 de juliol

Diumenge al matí  trobareu el mercat de segona mà a la plaça de Blanquerna i, si us agrada l’artesania marroquina, en trobareu a la rambla del Raval,  on també es farà una cursa de patins. Els amants de la cultura popular recordeu que a partir de les 12 h als Jardins de Rubió i Lluch començarà la cercavila de la festa major. 

Molts carrers tindran les seves pròpies celebracions com la paella del carrer d’en Robador, el cine mut als Jardins dels Tarongers  i les es activitats de la ronda de Sant Pau. Cap de setmana intens d’activitats, per això us recomanem consultar el programa de festes abans de sortir de casa