La Festa de la Bicicleta 2019 a Barcelona arriba un any més per dur la bicicleta al carrer! Un esdeveniment que pretén convertir-se en una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania per fomentar l’ús de la bicicleta. Aquest 2019 també hi ha prevista una gran Bicicletada a Barcelona.

Si ets dels que et mous en bicicleta per Barcelona o simplement t’agrada passejar en aquest mitjà transport, apunteu: diumenge 24 de març.

Bicicletada 2019 a Barcelona

L’activitat principal de la Festa de la bici torna a ser una bicicletada, que començarà a les 10 h del matí d’aquest diumenge.

  • sortida de  l’encreuament del carrer d’Aragó i el passeig de Sant Joan. Consisteix en una passejada en bicicleta d’uns 11 km pels carrers de la ciutat, una activitat sense límit d’edat oberta a tothom i en la qual no és necessari realitzar una inscripció prèvia. Simplement has de venir amb la teva bici i passejar tots junt.

I atenció, que hi haurà sorpresa: un mosaic de persones dibuixarà una gran bicicleta visible des del cel.

Recorregut de la Bicicletada 2019

El circuit serà: carrer d’Aragó fins arribar a la plaça d’Espanya. Baixarà per l’avinguda del Paral·lel, girarà el carrer de Floridablanca i per la ronda de Sant Antoni fins a la plaça de la Universitat. Des d’allà arribarà a la plaça de Catalunya pel carrer de Pelai i enllaçarà amb el carrer de Fontanella, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Trafalgar i arribarà al passeig de Lluís Companys. Allà farà una volta pel carrer del Comerç, els passejos de Picasso i Pujades, els carrers de la Marina, Pallars, Badajoz, Almogàvers i Roger de Flor, l’avinguda de Vilanova i el passeig de Sant Joan, per arribar novament al passeig de Lluís Companys, on finalitzarà el recorregut.

Recorregut Bicicletada 2019

Festa de la Bici 2019: Activitats a Barcelona

A partir 10 h:

el circuït és l’acte central però no l’únic. Recordeu que a l’Arc de Triomf tindrà lloc la Festa de la Bicicleta, amb activitats per a tota la família relacionades amb aquest mitjà de transport. Si sou dels que us heu apuntat a fer el circuït, ja sabeu on heu d’anar a parar quan l’acabeu. Bona Festa de la Bici!