Connecta’t al blau, la festa solidària per l’autisme

Diumenge 7 d’abril, es celebrarà, sota el lema Connecta’t al Blau, la gran Festa per l’Autisme amb una llarga llista d’activitats familiars i solidàries a diferents punts de Barcelona. 16 espais que, un any més, s’uneixen per solidaritzar-se amb l’autisme.

Trobareu activitats per a tots els públics entres les 10 h i les 13 h a Les Golondrines, el Club Natació Barcelona, el Club Natació Atlètic-Barceloneta, el Zoo, l’IEM Espai de Mar, Fundació Claror, el Vela Barcelona, el CEM La Mar Bella, el Museu de Ciències Naturals, el Jardí Botànic de Barcelona, el CEM Olímpia, El Petit Liceu, el Museu d’Història de Catalunya i el Museu Marítim, entre altres.

Tots els espais que participen a la festa

L’austisme: un trastorn encara desconegut

L’autisme, que des de betevé s’ha tractat en profunditat gràcies a un projecte especial, és encara, però, un trastorn molt desconegut a tots els nivells. Tot i que en els darrers anys s’ha avançat, avui dia encara existeixen nombrosos mites i tòpics vers les persones amb autisme, per això des de la fundació Aprenem s’organitza aquesta jornada amb l’objectiu de sensibilitzar la societat.