La fira Nadal al Port 2022 ja s’ha instal·lat al Moll de la Fusta amb més de 85.000 llums LED i un espectacle que es farà cada dia al vespre. Aquest dilluns a partir de les 18.55 h tenen lloc la inauguració i l’acte d’encesa de llums amb actuacions musicals.

Aquesta tarda s’ha estrenat la il·luminació zenital al llarg del Moll de la Fusta i la bola de Nadal “transitable” (s’hi podrà entrar dins), dos elements centrals de la fira. Per donar el tret de sortida a Nadal al Port 2022, els Cors de Palau Vincles i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català han pujat a l’escenari per interpretar peces com ‘Hivern’, de Xavier Pastrana, i la nadala popular ‘Santa nit’.

Nadal 2022 a Barcelona: què fer?
Agenda d’activitats i propostes per fer a la ciutat durant les festes

Concert d’Edu Esteve, d”Eufòria’

Seguidament, s’han presentat les activitats que es podran fer al port durant aquestes festes de Nadal i, finalment, un compte enrere protagonitzat per un petit grup d’infants ha donat pas a l’encesa de tota la instal·lació lumínica, així com del pessebre i els Reis d’Orient que hi ha a la banda marítima, en una làmina d’aigua. Els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona, el pailebot Santa Eulàlia i el Far de Barcelona, també estaran guarnits per a l’ocasió.

L’acte d’encesa s’ha tancat amb un concert del cantant Edu Esteve, d”Eufòria’.

Pistes de gel a Barcelona
T’expliquem on fer patinatge sobre gel durant les festes de Nadal

Nadal al Port, un espectacle de llums diari

Nadal al Port obrirà a les 11 h i tancarà a les 22 h. Cada dia a partir de les 17.30 h hi haurà un espectacle lumínic i musical. Tampoc no hi faltaran la tradicional roda de 65 metres d’alçària i el mercat nadalenc, que disposa d’un escenari amb actuacions. Una de les novetats d’aquest Nadal al Port és la pista de gel sostenible de 400 m².

Trenets de Nadal als barris
Hi ha vuit trenets de Nadal confirmats en barris com la Sagrada Família i Sant Andreu

Activitats divulgatives sobre el mar

A banda d’aquestes activitats més centrades en les festes, Nadal al Port disposa d’espais per difondre la cultura portuària i marítima. Es tracta de tallers en què els infants poden aprendre, per exemple, la funció dels estibadors o iniciar-se en el món del rem.