cicle guitarra parc guell

El Museu d’Història de Barcelona – MUHBA ofereix al juliol quatre concerts de guitarra, gratuïts, al Parc Güell. Els divendres 3, 10, 17 i 24 de juliol arriba el cicle de concerts d’estiu amb Àlex Garrobé, Chicuelo acompanyat per Marco Mezquida i Paco de Mode, la guitarra de Pyrophorus Guitar Duo i el jazz de la mà del quintet del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña. Quatre estils de guitarra molt diferents. Consulteu el programa aquí:

  • Divendres, 3 de juliol, 21 h

La guitarra clàssica serà protagonista en el primer concert del cicle, on Àlex Garrobé, un dels millors guitarristes clàssics actuals, farà un recital antològic d’obres d’autors barcelonins com Ferran Sor, Miquel Llobet o Joan Manén.

  • Divendres, 10 de juliol, 21 h

La guitarra mediterrània i flamenca la gaudirem de la mà del trio format per Marco Mezquida (piano), Chicuelo (guitarra) i Paco de Mode (percussions) que ens oferiran una selecció de “No hay dos sin tres”, treball pel qual han rebut el Premi Ciutat de Barcelona de Música.

  • Divendres, 17 de juliol, 21 h

La guitarra mestissa,  serà la del duet de joves guitarristes cubans residents a Barcelona Pyrophorus Guitar Duo, Alí Arango i Josué Fonseca, que ens endinsarà en el mestissatge musical a través de la guitarra, amb un repertori que va des del bolero, el son o les guajiras fins a relectures de cançons populars catalanes, i noves creacions nascudes a Barcelona.

  • Divendres, 24 de juliol, 21 h

Tancant el cicle, podreu escoltar la guitarra i el jazz manouche (o gypsi jazz) amb el guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña amb el seu quintet. Acompanyats de Camil Arcarazo i Claudi Làzaro (guitarres rítmiques) i Joan Motera (contrabaix) ens proposen un viatge fascinant i ple de swing als anys de la República, quan van proliferar a Barcelona els anomenats Hot Jazz Clubs.

Tots els concerts es faràn al Parc Güell, a la plaça de la Natura i seran gratuïts amb reserva prèvia al web del MUHBA