El Festival Internacional de Cinema de Barcelona – Sant Jordi (BCN Film Fest) torna amb una nova edició!

El certamen proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional, també de casa nostra, relacionades, d’alguna manera, amb la literatura i la història.

La programació, doncs, segueix aquesta premissa i està dedicada a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

Alguns exemples: ‘La importancia de llamarse Oscar Wilde’, ‘El joven Picasso’ o Cyrano de Bergerac’.

Un certamen per estrenar també treballs com el del realitzador Manuel Huerga ‘Barcelona, la rosa de foc’un sorprenent viatge documental per Barcelona, rodat en un fals pla seqüència que recorre carrers, places, mercats i bars de la ciutat.

Tota la programació en PDF

Un festival lligat a Sant Jordi

El BCN Film Fest aspira a mantenir un vincle estret amb el caràcter cultural i popular de la diada de Sant Jordi, data amb la qual coincideix el certamen.

La idea és oferir un festival proper a un públic interessat pel cinema i la cultura en general, en què tinguin cabuda les propostes amb aspiracions artístiques i també les propostes populars, molt lligades a la literatura i la història, i totes de qualitat.