Atenció, surfistes i fanàtics del món del surf o simplement amants del mar… apunteu aquesta cita: de divendres, 7, a diumenge, 9 de juny, se celebrarà el Barcelona Surf Festival 2019. El lloc escollit és el Club Natació Barcelona, a la Barceloneta.

Consulteu aquí tots els concerts del Barcelona Surf Festival

Concerts, mercat amb tot allò que envolta el món del surf, exposicions, conferències per a professionals, tallers, pel·lícules i molt més, en aquesta primera edició del Barcelona Surf Festival, en què tot el col·lectiu del surf se suma, a més, per un compromís social i una preocupació pel medi ambient. Consulteu a continuació activitats, tallers, concerts, pel·lícules…

Consulta la programació del Barcelona Surf Festival 2019, fent clic aquí.

El cine, clau en el festival

El festival predecessor del Barcelona Surf Festival és el Festival de Cine de Surf BSFF, per això les pel·lícules són un element principal del festival. S’hi faran projeccions de llargmetratges i també curts seleccionats pel jurat BCNSFF18. Hi haurà, a més, un cine a l’aire lliure amb les millors pel·lícules de surf nacionals i internacionals. Consulteu la programació dels films.