Shall Not Fade és un petit però influent segell del Regne Unit, amb base a Bristol, capdavanter d’una nova onada de segells que els darrers deu anys han anat redefinint les bases d’una nova forma d’entendre la comercialització de la música.

L’ús quotidià i global d’internet va posar en dubte els principis comercials que regien la indústria musical i va fer trontollar les companyies discogràfiques i distribuïdores amb un model clàssic i anquilosat. La gran crisi econòmica del 2008 va acabar de castigar el que quedava de l’indústria musical tal com la coneixíem i tot i que no la va aniquilar la va deixar en estat crític. Una onada de micro segells que segueix les actituds do it yourself del punk, minimitzant despeses al mínim i tornant al concepte underground del acid house, on els egos i el luxe superflu son elements nocius a evitar i el que cal motivar és l’amor per la música, les ganes de fer-ho tu mateix i la creació de noves xarxes independents alienes a les grans corporacions, han demostrat que una nova indústria musical més humana és possible. Parlem de segells com Craigie Knowes, Unknown To The Unknown, Dansu Dance Discs, Steel City Dance Discs o Shall Not Fade.
El que tenen en comú és la priorització de l’ús del vinil, l’amplitud de mires, l’eclecticisme en l’àmbit estilístic i la cura per oferir la màxima qualitat possible. Podríem dir que són el futur de la música electrònica i Shall Noit Fade ha estat el nostre label escollit avui per definir aquest concepte avantguardista de segell discogràfic.

Junt amb Shall Not Fade a ‘Actualitat’ podeu trobar les novetats més excitants del mercat discogràfic, treballs de gent com Bicep, Prospa, Duck Sauce o Deetron entre d’altres.

Escolteu el programa sencer aquí: