Roland Umlauft, més conegut en els cercles electrònics com DJ Rho, és un austríac, de Viena, establert a Barcelona des de fa més de 10 anys.
Ell va ser un dels responsables de les quasi mítiques festes Globo, que tenien lloc a diferents locals de la ciutat i mesclaven bandes en directe i sessions de DJ. També va formar part de l’equip de DJ del llegendari Boombox a La [2] d’Apolo i actualment és un dels residents del Nasty Bass a La [2] d’Apolo. També és productor i ha editat en segells com Kontemplationwelt.

Rho ha preparat per a ‘303’ una sessió impecable de house que conté temes com ‘Late night party line’, de PBR Streetgang, ‘Troof trax’, de DJ Haus, ‘Nowhere’, de Butch, o la remescla de Fort Romeau de ‘Perspective’, d’Aldana Twins. Un “must”.

En la secció ‘Actualitat’ trobem algunes de les millors novetats del mercat discogràfic.
El misteriós i exquisit productor de Los Angeles Grant ha editat un nou treball, ‘Grant003’, i per descomptat havíem de ser els primers a presentar-lo. Ivan Fabra també edita nova entrega a Young Society Records i el nostre estimat segell britànic FutureBoogie treu al mercat una nova i fantàstica referència a càrrec de Ponthy Mython, i avui els hem seleccionat a ‘303’ com a novetats destacades. Junt amb ells també podràs escoltar els nous treballs d’Ess_O_Ess, Pistachio o Jason Raul.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part