Nova entrega de la nostra saga ‘DJ Mix’. Els artistes més interessants de l’escena de Barcelona passen pel nostre estudi per oferir-nos sessions exclusives que, a més d’escoltar, pots veure.

En l’episodi d’avui comptem amb un altre representant del Moog, tota una institució del techno barceloní i, a més de club imprescindible, tot un viver de noves promeses. Així podem considerar el nostre convidat d’avui, tot i que definir-lo com a promesa seria quedar-nos curts. Parlem de RNXRX, un dels noms que han entrat amb més força a les cabines barcelonines i que podem considerar de nova sensació tot i que no és un DJ de modes i tendències, sinó un artista de formació sòlida i personalitat definida.
Argentí criat a Itàlia i establert a la nostra ciutat, les seves coordenades oscil·len entre el punk, EBM, techno, electro, IDM i noise, i li confereixen una personalitat definida i gens complaent, però sens dubte addictiva a la pista de ball. A més d’excel·lent DJ, també produeix i ha editat treballs en segells tan interessants com M.U.S.A. o Veyl. Forma part de l’equip responsable del recomanable festival Ombra, del qual també és responsable en l’àmbit gràfic. Tota una oportunitat de gaudir d’un dels DJ més excitants del moment.

A ‘Actualitat’ es pot trobar una fina selecció de novetats discogràfiques d’artistes com Mordisco, Pepe, Claude Vonstroke, Massimiliano Pagliara o Ejeca. I a ‘Clubbing’, tota la informació per gaudir d’un cap de setmana intens als millors clubs de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: