Daniel Avery ha estat una de les darreres incorporacions a l’olimp dels DJ essencialment britànics. Un selecte club integrat per noms com Andrew Weatherall, Optimo o Erol Alkan, artistes d’immensa amplitud de mires, ofici ben après i compromesos amb l’excel·lència de forma radical.

Parlem de gent que tot i ser respectats fugen del mainstream i la comercialitat perquè saben que aquests són factors irreconciliables amb la integritat creativa. Procedent de Bournemouth, Avery es va iniciar en l’escena electrònica l’any 2009 sota el sobrenom Stopmakingme, per acabar tornant al seu nom real a partir del 2012. Fins avui ha editat dos àlbums, Drone Logic i Song For Alpha, ambdós al segell Phantasy Sound, un recopilatori a la sèrie Dj Kicks i un altre a Fabriclive, club al qual la seva presència ha estat una constant. Tanmateix, segells del prestigi de Throne Of Blood, Optimo o Relish, han comptat amb ell per editar un bon grapat d’ EP’s i 12″ però el “label” d’Erol Alkan, Phantasy Sound ha esdevingut el seu segell de confiança. Alkan i Avery són d’una mateixa raça de DJ’s i productors, ambdós procedents del so indie, influenciats per la psicodèlia i que han evolucionat cap a un so techno heterogeni i personal que fuig d’estereotips. Daniel Avery és avui el nostre protagonista de la secció ‘Avantguarda’.

Les millors novetats discogràfiques les trobem a ‘Actualitat’ i la informació de l’escena de clubs de la nostra ciutat a ‘Clubbing’.

Escolteu el programa sencer aquí: