Shelby Grey és sens dubte un dels artistes més importants de l’escena electrònica de Barcelona. Durant un llarg temps va ser resident de la Sala Razzmatazz sota el pseudònim Vicknoise, amb el qual codirigia el segell Factor City, juntament amb el també resident de la Razz Undo i amb qui va produir diversos temes. Ara, com a Shelby Grey és resident del Nitsa, punxa als millors clubs i festivals i ha editat temes amb segells com Tracy Recordings o Holographic People, i aviat editarà a Nitsa Traxx i Tempesta Music. El seu “DJ mix” és eclèctic i ric en matisos, lluny de la pressió de la pista de ball, amb una sensació purament Balearic beat. Tot un luxe.

En l’apartat d”Actualitat’, noves referències de segells com Me Me Me, Cin Cin, Tempesta o All Cities juntament amb les darreres produccions i remescles d’artistes com Andrew Weatherall, Discodromo, Roty 340 o Lauer.

En la secció ‘Clubbing’ repassem les millors sessions de club de la nostra ciutat, Barcelona, a partir del minut 50 de la segona part.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part