Continuem la col·laboració amb el mític club Moog de Barcelona amb un segon episodi en forma de ‘Dj Mix’ a càrrec d’un altre dels seus dj’s residents seleccionats.
Amb aquesta col·laboració pretenem celebrar i homenatjar des del nostre programa la importància que aquest club té dins l’escena electrònica barcelonina.

Inaugurat l’any 1996 i situat a dues passes de La Rambla, al carrer Arc del Teatre, al cor del raval, aquest petit espai és un lloc de referència per l’electrònica de club, per on han passat innumerables estrelles del techno i on s’ha forjat una saludable escena local de dj’s i productors. En aquesta col·laboració hem fet una selecció de tres dels dj’s residents, Gus Van Sound, Uroz i Olmos i els hi hem encarregat una sessió exclusiva per ‘303’. La Segona entrega ve a càrrec d’Uroz, un dj heterodoxa i brillant que ha estat una de les sensacions de les darreres fornades d’artistes d’aquí i que gràcies a la plataforma del moog ha esdevingut un dels dj’s més interessants del moment. Parlem d’un artista amb una visió musical oberta, sempre capaç de sorprendre i amb una tècnica precisa que el fa capaç de mesclar coses d’entrada impensables. El seu mix pel nostre programa és un clar exemple de la seva elegància i saber estar a la cabina, oferint-nos un viatge auditiu que va des de l’electro fins al techno, passant per l’àcid.

Completa el nostre programa la secció ‘Actualitat’ plena de novetats discogràfiques i ‘Clubbing’ amb el repàs de l’agenda nocturna del cap de setmana a Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: