Els dos DJ’s de la casa, la Ginebra i el Kosmos ens ofereixen un set de seixanta minuts cadascú que ocuparà la totalitat del programa. Podrem sentir sons de darrera generació com electro, breaks i techno, la matèria de la qual està feta la paleta sonora del programa d’electrònica de betevé.

Ginebra és la DJ barcelonesa per excel·lència, ella va ser la primera a començar a punxar a finals dels noranta en una incipient escena electrònica. Sempre ha apostat pels estils més innovadors de la música de club i va ser de les primeres DJ’s que va començar a punxar sons com jungle, breaks, drum ‘n bass, uk garage & 2step. Amb una gran personalitat a la cabina, ha recorregut els clubs i festivals més importants del país. Com a productora ha publicat desenes d’eps sota diferents àlies. Ha sigut promotora de clubs d’èxit com Boobox, a la 2 d’Apolo durant anys. Actualment els seus djs sets són una mostra de la seva gran cultura musical i la seva magistral manera de combinar els estils que li han influenciat durant la seva carrera com són el techno, el house, els breaks i el electro clàssic, sense perdre el groove, la contundència i l’elegància marca de la casa. Ginebra és sens dubte una autèntica militant i activista de la nostra escena electrònica, que avui en dia, vint anys d’aspres, segueix amb la mateixa frescor i intensitat dels seus inicis com a dj.

Per la seva part Kosmos és un dels DJ’s pioners de l’electrònica ‘made in Spain’, que no ha cessat de punxar des dels seus inicis a mitjans dels noranta. En aquella mateixa dècada va dirigir el primer segell de música electrònica nacional, Cosmos Records, a més de crear la primera revista de música, tendències i cultura de club de país, Disco 2000. Va pertànyer a la mítica banda de culte, Vanguard a finals dels noranta i ha publicat desenes de EP’s durant tots aquests anys amb diversos àlies, però com a productor actualment publica la seva música sota el nom de Shadow Traxx. Kosmos des de fa més d’una dècada manté dues residències a la sala més important de la ciutat, Apolo: “Nitsa Club” els caps de setmana i “Nasty Bass” tots els dilluns, a més de visitar els clubs més rellevants de la ciutat com Moog, Razz, Macarena o festivals com Sonar, Primavera Sound o Brunch In i viatjar per tota Europa.

Tanmateix en l’àmbit discogràfic Ginebra i Kosmos han estat propietaris de segells com Palace o Tracy i en l’actualitat dirigeixen el segell Tempesta Music.

Escolteu el programa sencer aquí: