Editat l’any 1991 pel segell Big Life, “The Orb’s Adventures Beyond The Ultraworld”, va ser el celebrat àlbum de debut del projecte liderat per Alex Paterson The Orb i avui és el protagonista del nostre ‘Imprescindibles’.
Inspirat pels treballs de rock progressiu i psicodèlic dels setanta aquest àlbum és quelcom similar a un viatge psicodèlic de dues hores en el que els tracks es van succeint sense pauses generant una cascada de sensacions continua. Al moment de la gravació d’aquest àlbum de debut Alex Paterson tenia com a company a Jimmy Cauty dels KLF i a escala musical funcionava com una mena de punt de trobada entre diverses influències com el post Krautrock de bandes com Tangerine Dream o Kraftwerk, el dub reggae i l’àcid house, entre moltes altres coses. Amb el seu debut The Orb van inventar-se el so chill out, l’ambient house i diverses etiquetes que servien per designar la part més meditativa de l’electrònica.

La secció ‘Actualitat’ va carregada d’excitants novetats discogràfiques i ‘Clubbing’, amb tota la informació de l’escena de clubs de Barcelona completen el nostre programa.

Escolteu el programa sencer aquí: