Avui hem donat un tomb pel mercat discogràfic i com els millors xefs hem seleccionat les novetats més fresques i exquisides perquè vosaltres les gaudiu a la nostra secció ‘Actualitat’.

Vim & Vigour, Me Me Me, Partyfine, Hot Creations o Toytonics, són alguns dels segells escollits amb els seus darrers llançaments. Tanmateix, artistes de la talla de Yuksek, Raj Paanu, West Coast Goddess, o Detlef ens aporten les seves últimes produccions.

Cal destacar la presència de la banda sonora del recomanable film francès ‘120 Battements Par Minute’, a càrrec del productor Arnaud Rebottini, tot un “must”. També ens hem permès el luxe d’introduir un nou subestil com és l’MPC house.

La “Retrospectiva” és avui molt especial. Recuperem un dels segells mítics, bàsics i imprescindibles per entendre la música de club actual, R&S Records.
La discogràfica belga va assentar les bases —a finals dels 80 i principis dels 90— de l’evolució dels sons que donarien forma al que coneixem avui com electrònica de club. Des del new beat dels seus inicis, passant pel hardcore rave, el techno i el trance, fins als seus interessants llançaments actuals, el seu llegat és de summa importància i a “303” intentem fer justícia amb el “label” de Renaat Vandepapeliere i Sabine Maes.

A més com sempre, a ‘Clubbing’ moltes recomanacions perquè gaudeixis al màxim de l’escena de clubs de la nostra ciutat Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part