El nostre ‘DJ mix’ d’avui corre a càrrec de DJohnston, un dels residents de la Razzmatazz i sens dubte una de les figures més destacades de l’escena de clubs de la nostra ciutat. DJohnston ha realitzat una sessió exclusiva per a “303” plena de sons heterodoxos i d’un eclecticisme extraordinari. A més la sessió va ser gravada en directe a la sala Lolita de la Razzmatazz el 17 de febrer, en una nit compartida amb la genial formació francesa Zombie Zombie, la qual cosa la converteix tanmateix en un document genial de les sessions de DJohnston a la sala.

DJohnston és un dels noms imprescindibles ara mateix en l’escena de clubs de Barcelona. Es va iniciar en clubs petits de la ciutat i a les primeres festes Underhits fins que va unir-se a l’equip de la ja mítica Sala Be Cool, on la seva residència va significar una plataforma per al talent de DJohnston. Després del tancament de la Be Cool va entrar a formar part de l’equip de residents dels clubs de la mítica sala Barcelonina Razzmatazz, on avui segueix sent un dels DJ estrella. Cal destacar-ne les sessions Journeys en horari diürn i la sòlida projecció internacional.

A ‘Actualitat’, com sempre el millor i el més fresc del mercat discogràfic, cal destacar-ne la nova referència del segell Me Me Me a càrrec de Vyvyan, la nova remescla de Tensnake per Charlotte Gainsbourg, la nova referència de Bedrock o l’últim treball d’Adam Stromstedt, entre d’altres.

I com sempre a ‘Clubbing’, una selecció del millor de l’escena nocturna de la nostra ciutat.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part