Després dels mesos de confinament, “303” torna a l’activitat als estudis de Betevé i ho fa amb una de les seves seccions més celebrades, el ‘Dj Mix’.
La protagonista d’avui és la Ivy Barkakati, productora, vocalista i dj nord-americana, nascuda a Washington però establerta fa uns anys a la nostra ciutat, Barcelona. La Ivy és una gran col·leccionista de vinils de house, disco, funk i soul, les seves principals influencies musicals. Tanmateix, Ivy Barkakati, va rebre formació com a pianista des de molt petita i a la seva adolescència va canviar el piano per la seva veritable passió, els sintetitzadors. Ha publicat a segells com Hospital, Modern Obscure Music, Butter Sessions i Best Effort, amb el seu propi nom i també amb els seus altres dos projectes IVAN, junt amb el productor veneçolà Phran i Proceed, un projecte a mitges amb el productor basc Eneko Balzategi. També ha col·laborat com a vocalista amb artistes com Cardopusher, Furious Frank i Roza Terenzi. Habitual de les millors cabines dels clubs de Barcelona, la Ivy Barkakati aquesta nit ocuparà la de 303, amb un dels seus sets on la seva única premissa és punxar música amb ànima i groove, sempre al voltant del disco i el house.

Junt amb el ‘DJ Mix’ exclusiu de la Ivy Barkakati, a ‘Actualitat’ pots trobar la millor selecció de novetats discogràfiques, amb nous treballs a càrrec d’artistes com Bushwacka!, Vicknoise, Jmii, Johannes Albert o Theus mago entre d’altres.

Escolteu el programa sencer aquí: