Avui tenim nou episodi del nostre ‘DJ Mix’, una mena de fòrum en què s’expressen alguns dels millors DJ de la nostra escena electrònica i que podeu escoltar però també veure en format vídeo.

Potser sona a frase feta o recurs de periodisme musical, però en aquest cas té tot el sentit i el significat del món. La nostra convidada d’avui representa la ultimíssima fornada d’artistes electrònics “made in Barcelona”. Absoluta sang fresca que revitalitza de manera molt necessària la nostra escena de so electrònic. Estem parlant de la Brenda, que, a més de la seva joventut, hi aporta el també necessari toc femení. Però el més important, més enllà de factors externs, és que s’ha fet amb un discurs propi i personal, la seva tècnica és depurada i transmet un “feeling” i saber estar més propis dels DJ molt més experimentats.

A més, no renuncia a punxar en format digital però gran part de les seves sessions són en vinil. Quasi res! És una col·leccionista de vinils empedreïda, manté que va iniciar-se en el món de la música electrònica als vuit anys i té una fixació absoluta pel so dels 90. Un dels seus clubs més habituals és el mític Moog, però podem trobar-la a les millors sales de la ciutat, des de l’Apolo fins a Laut i fins i tot en festivals com el DGTL, on va actuar en la darrera edició.

Juntament amb el ‘DJ Mix’ de la Brenda, les novetats més excitants del mercat discogràfic a ‘Actualitat’ i tota la informació de l’escena de clubs de la nostra ciutat a ‘Clubbing’.

Escolteu el programa sencer aquí: