La basílica de Santa Maria del Mar permet descobrir els seus racons secrets a l’estiu

Els divendres i dissabtes d’estiu es podrà visitar el temple amb inscripció prèvia

És una de les esglésies més representatives del gòtic català i un dels atractius turístics de la ciutat. Per tal que els barcelonins la puguin visitar sense aglomeracions, s'han organitzat visites guiades que descobreixen els racons més inaccessibles de l'edifici.

La visita comença a l'interior del temple amb una explicació sobre la construcció i les característiques del monument. Després es visiten espais on normalment no és fàcil accedir, com la cripta o les cobertes, des d'on es veu una vista de Barcelona de 360 graus. El recorregut es fa quan la basílica ja ha tancat, de manera que els participants, majoritàriament barcelonins, poden evitar la massificació turística i així fer la visita amb calma i fixant-se en els detalls.

La iniciativa es va presentar l'any passat i va ser tot un èxit, per això repeteixen. Les visites es fan els divendres i dissabtes d'estiu. Els grups són de 25 persones com a màxim i hi ha un torn a les 21 h i un altre a les 21.30 h. Ho organitza Riosta Barcelona i les inscripcions es poden fer a través del seu web.