El festival Vintage in Barcelona s’estrena als Encants

El primer festival vintage de Barcelona s'ha estrenat aquest diumenge dins del recinte dels Encants Barcelona. La idea és convertir-lo en el punt de trobada dels amants del retro, ja sigui els qui volen aconseguir gangues com els qui volen vendre el que consideren una autèntica peça de col·leccionista.

Vintage in Barcelona pretén ser el punt de trobada de tendències retro, i engloba col·leccionistes, restauradors, dissenyadors de moda, antiquaris, i molt més en un entorn festiu i familiar. De fet, segons Àlex Tomàs, director del festival, aquesta primera edició s'allargarà només durant el dissabte, però "la intenció de cara a l'any vinent és fer un festival de dos o tres dies que aglutini gent de Barcelona i també de fora".

El festival vol ser un punt de trobada d'art i cultura del passat que evoqui la tendència vintage amb tots els valors que representa, com "el reciclatge, la promoció del negoci antic i els valors tradicionals". I tot plegat en un entorn privilegiat com és el Mercat dels Encants, que data del segle XIV i esdevé un marc ideal, segons l'organització, per acollir aquesta iniciativa.