Vidal: “Hem fet els passos per complir el que vam pactar al juliol”

Per TMB, la negociació del nou conveni col·lectiu segueix “totalment oberta” tot i que els treballadors hagin decidit aturar-la

La presidenta de TMB, Mercedes Vidal, assegura que els "sorprèn" la convocatòria de vaga dels treballadors del metro després de mesos de negociació. Assegura que el procés és lent perquè es tracta d'un conveni complicat, però diu que tots els acords assolits fins ara són millores en les condicions laborals.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha rebut amb sorpresa la convocatòria de vaga anunciada pels treballadors del metro "donades les condicions de negociació dels darrers mesos". La presidenta de TMB, Mercedes Vidal, ha destacat la dificultat del conveni col·lectiu: "És una empresa amb una plantilla molt elevada, això vol dir que és difícil arribar a acords", ha dit.

Tot i això, Vidal assegura que la negociació continua "totalment oberta" i s'ha mostrat optimista per arribar a un nou conveni. "Creiem que hi ha marge, tot el que es va pactar es va complint a poc a poc, sempre hem fet passos per complir el que vam pactar al juliol", ha dit Vidal.