El ‘Versió btv escoles’, present en el certamen internacional de televisions públiques

El festival INPUT, que té lloc a Salònica (Grècia), reconeix el projecte de betevé que va convertir els escolars de Barcelona en periodistes i presentadors per un dia

Per segon any consecutiu, la televisió pública de Barcelona, betevé, té presència a la programació de la conferència internacional sobre televisions públiques. Una trobada en què es mostren els programes més interessants i innovadors de la televisió pública a tot el món i que aquest any presentarà el projecte 'Versió btv escoles' en la sessió de clausura. El director de betevé, Sergi Vicente, ha acudit personalment a Salònica (Grècia) per participar en la trobada i presentar el projecte.

El projecte 'Versió btv escoles' va reunir a la televisió pública de Barcelona estudiants d'entre vuit i 14 anys d'una seixantena d'escoles de la ciutat, que van esdevenir protagonistes de la graella de betevé durant tot un dia. Van fer-hi de periodistes, de presentadors, d'operadors de càmera o de gestors de xarxes socials, acompanyats en tot moment dels professionals que diàriament fan aquesta feina a betevé. Entre d'altres, van entrevistar el president de la Generalitat, ​Carles Puigdemont, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. També van fer la seva "versió" de diversos formats de betevé, com 'Àrtic', 'Feeel' i les edicions informatives.

La projecció de la proposta 'Versió btv escoles' es fa aquest dijous a partir de les 17.30 h en la sessió de clausura del festival INPUT, que enguany té lloc a Salònica (Grècia). El director de betevé, Sergi Vicente, i el director d'Art i Contiguts de betevé, Josep Rocafort, han acudit personalment a la ciutat grega per fer la presentació del projecte. Aquest és el segon any consecutiu que betevé és present a la trobada, després que l'any passat va presentar a Calgary el projecte 'Tube d'assaig'.