Veïns contra una nova benzinera a la cantonada de Pere IV amb la rambla de Prim

Els veïns dels entorns del carrer de Pere IV amb la rambla de Prim es queixen per la construcció d'una benzinera que s'ubicarà a prop de dues escoles del barri. Han fet arribar el malestar al districte, que els ha dit que el projecte no es pot aturar perquè l'empresa compleix amb la normativa.

La nova benzinera s'està construint en un espai on abans hi havia un túnel de rentatge de cotxes. Les associacions de veïns de la zona hi estan en contra per diversos motius, però el principal és que està ubicada molt a prop de dues escoltes del barri.

Es dóna el cas, a més, que els edificis més perjudicats per la nova benzinera són uns habitatges afectats des de fa anys per un pla urbanístic que està encallat políticament. Els que hi viuen tenen por que les obres en danyin l’estructura.

Des del districte de Sant Martí asseguren que no tenen marge legal per denegar la llicència si la benzinera respecta la normativa estatal vigent. S'ubicarà a l'encreuament dels eixos viaris de la rambla de Prim i el carrer de Pere IV, dues vies que el consistori vol potenciar.