Fisioterapeutes de quatre CAP de Barcelona anuncien una vaga

Una desena de professionals denuncien cessió il·legal de mà d’obra i anuncien una vaga de sis dies

Els treballadors contractats per PAMEM, una societat pública adscrita al Consorci Sanitari de Barcelona i que presta servei a quatre àrees bàsiques de salut de la ciutat, denuncien una cessió il·legal de mà d'obra. És per això que convoquen una vaga de sis dies que podria deixar sense servei de fisioteràpia els CAP de la zona. Hi ha prevista una reunió de negociació perquè el consorci proposi solucions.

Els treballadors denuncien que la prestació dels serveis que ofereixen als centres d'atenció primària no ha estat mai sotmesa a una convocatòria pública, i creuen que, així, es millorarien les seves condicions laborals.

La Barceloneta, la Vila Olímpica, Sant Martí i Gràcia són les quatre àrees bàsiques de salut que es veuran afectades per la vaga convocada dels fisioterapeutes de PAMEM. És l'empresa que presta rehabilitació ambulatòria als CAP d'aquestes quatre zones, responsable del servei sanitari de 100.000 habitants. Està adscrita al Consorci Sanitari de Barcelona.

La vaga, prevista per al 19, 20, 25 i 26 de juny i 2 i 4 de juliol, deixarà sense servei de fisioteràpia als CAP, segons l'assessoria jurídica de l'empresa. Tot i això, s'espera arribar a un acordi abans de les dates establertes.