Els usuaris de Rodalies del Maresme, obligats a baixar dels trens a Badalona

Els usuaris de la xarxa de Rodalies que han arribat a Barcelona provinents del Maresme han vist com Renfe els ha obligat a baixar dels trens a Badalona i seguir el seu itinerari en metro. La majoria s'han queixat de la falta d'informació i també de les repetides incidències que, sovint, els fan arribar tard al seu destí.

Fins que a quarts d'una no s'ha restablert la circulació normal dels trens de Rodalies, els usuaris del transport públic no han tingut més remei que buscar alternatives. Una dels embuts s'ha produït a Badalona, on els passatgers que venien del Maresme han hagut de baixar dels trens i desplaçar-se a peu fins a l'entrada del metro, a la Línia 5, que sí que funcionava correctament. Des d'aquest punt, han aconseguit completar el recorregut fins a Barcelona. La situació ha provocat una imatge insòlita, amb centenars de passatgers caminant pels carrers a la recerca d'un transport alternatiu.

Molts dels que s'hi han trobat s'han queixat que els han fet baixar a Badalona sense haver-los donat cap informació prèvia de la incidència, i que només han rebut explicacions quan el tren s'ha aturat per obligar-los a baixar. Lamenten que és massa habitual que, per un problema o altre, el servei no funcioni correctament.