La UPC posarà en marxa l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est el pròxim curs

Ja hi ha data per a la posada en marxa de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est. La Universitat Politècnica la inaugurarà el proper curs 2016-2017. El centre es preveu que sigui el motor principal del nou Campus Diagonal-Besòs.

L'Escola d'Enginyeria és un edifici de gairebé 28.000 metres quadrats a tocar mateix del Fòrum i serà un nou espai de recerca, innovació i coneixement en l'àmbit de l'enginyeria industrial, situat entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs. L'edifici forma forma part del Campus Diagonal-Besòs i es va començar a construir el 2009.

Aquest dimecres se n'han presentat els avenços i s'ha constatat que aquest espai és ja en la darrera fase d'obres, amb un cost total de 96 milions i mig milions d'euros. A partir de setembre el nou campus de la UPC acollirà 3.500 estudiants i 400 docents. Des del govern d'Ada Colau s'ha destacat la importància de la ubicació, que a més d'unir més i millor Barcelona i Sant Adrià, funcionarà de reactivador de la zona.

També des del consistori barceloní s'ha volgut remarcar el fet que la futura connexió del Tram permetrà unir el Campus Diagonal i el  el Besòs. Així ho ha fet palès Janet Sanz, regidora d'Urbanisme i Mobilitat, en un tuit.