La Ciutadella també s’omple per darrere

Universitats per la República havia demanat inicialment encerclar el perímetre del parc per seguir el ple del Parlament

La plataforma Universitats per la República ha fet una crida a la ciutadania per mobilitzar-se durant el ple de forma "cívica i pacífica" a la confluència del carrer Wellington amb passeig de la Circumval·lació. La concentració ha obligat a tallar la línia 4 del Tram i ha deixat sense servei les parades entre Ciutadella-Vila Olímpica i Glòries

Desenes de persones s'han concentrat també al carrer de Wellington cantonada amb passeig de Circumval·lació per seguir el ple del Parlament. Molts han seguit el que s'ha dit a la cambra a través de les pantalles gegants que s'han instal·lat, mentre que d'altres ho feien a través del mòbil i la ràdio. La plataforma Universitats per la República ha demanat per Twitter que s'omplís el carrer de Wellington per encerclar tot el perímetre del parc de la Ciutadella, tancat per seguretat. Tot i la crida, la gent s'ha manifestat majoritàriament al passeig de Picasso des d'on hi havia més visibilitat de les pantalles gegants i del so emès pels altaveus.

A conseqüència de la mobilització, s'ha aturat el servei a cinc parades de la T4 del TRAM: Ciutadella Vila Olímpica, Wellington, Marina, Auditori Teatre Nacional i Glòries.