‘Univers digital’: Solucions per concebre un fill

Dues aplicacions i un rellotge intel·ligent aconsegueixen donar-te les dades necessàries que calculen quin és el millor dia per poder quedar-se embarassada

L'era digital ha evolucionat molt. Tant, que fins i tot ja s'han creat algunes aplicacions tecnològiques que faciliten dades per poder concebre un fill. Els resultats, segons els qui ja ho han provat, han estat molt satisfactoris.

En Pipo Serrano ens parla d'una app que es diu Woom Fertility. Utilitzant aquesta aplicació, trobem des del clàssic control de dies més o menys fèrtils, fins a una personalització important de cada dona pel que fa a hàbits alimentaris i saludables que la poden ajudar a quedar-se embarassada.

Una altra opció és un rellotge intel·ligent que ens diu si descansem totes les hores que hauríem de fer-ho i molts altres factors que ens poden afectar per concebre un fill.

Per acabar, veiem una tercera solució. En aquest cas és l'aplicació AVA, que monitoritza el pols, la respiració, el son, la variabilitat de la freqüència cardíaca i, fins i tot, la temperatura del nostre cos. Tot això permet fer un seguiment de les hormones reproductives.

En parlem amb Laia Blay, representant d'AVA.

Escolteu-ho aquí: