Última oportunitat per a les darreres compres abans de Nadal

Les botigues del centre han apujat les persianes aquest dissabte esperant els compradors endarrerits. Ha estat l'última oportunitat per a aquells que encara no s'havien acostat a les botigues a escollir els seus regals. Per això, l'activitat als establiments del centre ha estat molt intensa, un ritme que també s'ha vist a les botigues de torrons.

De fet, aquest dissabte les botigues han tancat abans del que és habitual. Tot i que molts aparadors del Portal de l'Àngel es mantenen il·luminats fins més tard, la majoria d'establiments comercials han tancat a les vuit del vespre. Per això, els clients han hagut de fer les compres d'última hora de forma exprés, cosa que ha permès veure més bosses i paquets pels carrers de la ciutat.

Els comerciants asseguren, però, que tot i que en moments puntuals sí que s'han vist corredisses per comprar els últims detalls, aquest 2016 les vendes han estat menors que l'any passat. Alguns establiments ho atribueixen al macropont de la Puríssima i la Constitució: creuen que s'han fet compres més esglaonades i que la majoria han estat previsors. De fet, alguns barcelonins han aprofitat al tarda del dissabte per fer un tomb amb tranquil·litat.

A part dels locals de les grans cadenes de roba i complements, característics del centre, els qui també han estat atrafegats aquest dissabte abans de la nit de Nadal han estat els mestres torronaires que han tingut cua a les botigues fins ben entrat el vespre. Tot i així, asseguren que altres dies han tingut més clients i que els compradors s'afanyen a comprar els torrons per assegurar-los per Nadal. Els més sol·licitats són els tradicionals, els de Xixona i d'Alacant.