Troben el gat que s’havia perdut a l’aeroport de Barcelona

La seva propietària, Andrea Barragán, es planteja emprendre accions legals contra Aena per les condicions en què es troba l’animal

Els treballadors de l'Aeroport de Barcelona-el Prat han trobat el gat que es va perdre després d'aterrar en un vol provinent de Manchester el 10 de març. 24 dies després que la seva propietària, Andrea Barragán, en denunciés la desaparició, els operaris l'han localitzat per casualitat dins d'una cinta transportadora. En una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, Barragán s'ha felicitat per la notícia, però ha anunciat que estudia emprendre accions legals contra Aena.

Finalment, la història de l'Itchy, el gat perdut a l'Aeroport de Barcelona-el Prat fa pràcticament un mes, ha acabat de la millor manera. La propietària, Andrea Barragán, s'hi ha pogut retrobar. El va buscar per tot arreu: per les pistes i per l'aparcament. L'Itchy, però, va aparèixer dilluns, per casualitat, dins d'un motor d'una cinta transportadora. Els operaris de l'aeroport van trigar entre 30 i 45 minuts a poder-lo treure.

Durant l'entrevista a 'La tarda de Barcelona', Barragán s'ha mostrat contenta per la troballa, tot i que ha lamentat que el gat "ha perdut dos o tres quilos, dels sis que pesava abans". A més, també ha explicat que "té cremades i estava ple de greix". Per tot plegat, ha assegurat que estudiarà amb els seus advocats la "possibilitat d'emprendre accions legals contra Aena" per l'estat en què li han tornat l'animal i sense donar-li cap explicació.

Escolteu-ho aquí: