Una trilogia sobre els diners al Teatre Lliure

'Tot pels diners' és una trilogia de tres obres de teatre que parlen de la relació que tenen els ciutadans amb els diners. És una proposta de la productora La Brutal i el Teatre Lliure. Tot i que les tres obres es poden veure per separat, sí que tenen un personatge comú que apareix en les tres produccions.

La trilogia "Tot pels diners" és una coproducció de la productora La Brutal i el Teatre Lliure que proposa diverses reflexions sobre els diners. Totes les representacions es faran a l'Espai Lliure. La primera obra, 'Mammón', dirigida per Nao Albet i Marcel Borràs, es va estrenar el 10 d'abril i es podrà veure fins al 26 del mateix mes. Explica el mite de Mammó, un personatge misteriós que introdueix el concepte dels diners i l'avarícia en un poble que fins a la seva arribada no tenia consciència dels tresors que tenien.

'Cleòpatra', d'Ivan Morales és la segona obra de la trilogia, que es podrà veure del 6 al 24 de maig. Després de viure 15 anys a Bablilònia, Dylan, el personatge que apareix a totes les obres de 'Tot pels diners', acaba llogant una habitació al Poble-sec, on s'apropa al món de la prostitució.

Tancarà el cicle de  tres obres 'L'onzena plaga', de Victoria Szpunberg, dirigida per David Selvas, que és el coordinador de tot el projecte "Tot pels diners". Es podrà veure del 4 al 21 de juny. Parla d'una parella que no es pot separar per problemes econòmics.

A part de les obres, al voltant de "Tot pels diners" es faran diverses activitats paral·leles que reflexionaran també sobre el paper dels diners en la societat. Per exemple, es farà una partida popular de Monopoly o diverses xerrades.