Els treballadors del metro consideren “inacceptable” que se’ls tregui l’increment

El Comitè d’Empresa veu en la decisió de retriar l’increment salarial pactat una “manca de voluntat política” d’arribar a acords amb la plantilla

L'ultimàtum de TMB als treballadors del metro, que contempla retirar l'increment salarials de 32 € al mes, no ha agradat als treballadors. El president del Comitè d'Empresa de Metro, Pere Ramon, ha titllat la mesura d'"inacceptable" i ha assegurat que demostra que tant l'empresa com el govern municipal "són incapaços de negociar". Els treballadors han reiterat la petició que la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, es retiri de la negociació.

El representant del Comitè d'Empresa del Metro, Pere Ramon, ha criticat durament el trencament unilateral d'alguns acords i ha subratllat que això també és "motiu de vaga". Segons TMB, els treballadors deixaran de cobrar els 32 euros extra que reben cada més a compte del futur conveni que s'havia de negociar, i que l'empresa ha decidit tallar, diuen, pel bloqueig en les negociacions entre ambdues parts.

Ramon també s'ha mostrat indignat amb la postura del Consell d'Administració, a qui li retreu que vulguin "fer veure que la culpa és dels treballadors del metro".